***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Вместо на пазар, българи ходят в Одрин за дарения за пострадалите. Убитият психолог казал на полицаите, че е въпрос на време да го застрелят


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 10 февруари   

 

Много жители от България идват тези дни в пограничния град Одрин със личен транспорт, с цел да създадат дарения за потърпевшите от земетресенията в Южна Турция.

Първи се отзоваха комшиите от прилежаща България. Вместо да пазарят, в този момент те идват, с цел да дарят помощи за потърпевшите от земетресенията. Даренията се събират в спортната зала Мимар Синан в града, оповестява уеб сайтът Хаберлер.

Даренията са основно завивки, одеяла, облекла, храни, хигиенични препарати. Предават ги на чиновниците от регионалната Дирекция за ръководство при бедствия и изключителни обстановки, които провеждат приемането и доставянето им по-нататък.

***

„ И Иван това им беше споделил на служителите на реда, че е въпрос на време да го простреля “, сподели Димитър Цветков, комшия. 

По думите на съседи са подавани голям брой сигнали против 52-годишния мъж, а психологът даже е предизвестил служителите на реда за вероятно закононарушение. 

***

Дългогодишен тормоз, нямаха и секунда успокоение. С години закани и побои. Това съобщи пред БТВ Снежана Томова, вуйна на убития Иван Владимиров. 

Преди няколко дни отново подадоха сигнал. Беше ѝ тъпкал прането с крайници. Аз се прибирам и Славка влиза с едно одеяло цялото намачкано на земята. Това се случи един ден преди да бъде погубен, споделя още роднината на жертвата.

По думите им против 52-годишния мъж има голям брой сигнали, само че не е обърнато съществено внимание на казуса. Преди към 16 години различен мъж, който към този момент не живее в кооперацията също има конфликт с някогашния служител на реда. 

„ Разправия сред мен и същия психологично болен или не знам какъв човек. С изваден револвер се разправяхме тук. Ако ме беше умъртвил тогава, в този момент Нав щеше да е жив. Веднага отидох и подадох тъжба в полицията. Беше ми чупил и колата, само че по-важното беше, че извади револвер. Полицията безусловно нищо не направи. Ходих повторно да ревизирам какво става при кварталния и той ми сподели „ Говорил съм с него, респектирал съм го “, споделя Добри Божилов.

***

***

***

Що за смут!!! 2023 година … кой има НУЖДА от кожи? Заместителите са и по-евтини, и по-ефикасни, и по-красиви. Единствено НЕ СА толкоз скъпи. Тоест: единствената функционалност на садизма е едни хора да покажат по още един метод какъв брой повече пари имат от нас. 

„ В България има единствено една функционираща плантация за кожи от норки. Тя се намира в село Маджерито.

Бивш служащ описа пред bTV за нечовечния развой и умъртвяване на животните и по какъв начин животните дращят и пищят в началото, „ а след това към този момент – не “ “.

***

„ Демократична България “ (ДБ) упорства българският президент да служи на националния интерес и на стратегическия и цивилизационен избор на развиване на страната ни като заслужен и авторитетен член на Европейския съюз и НАТО. Това се споделя в позиция, публикувана от пресцентъра на обединяването.

***

***

***

„ Предупрежденията за въздушни офанзиви бяха огласени в 8 часа и 27 минути (българско време) поради политане на военен аероплан МиГ-31К на съветските военновъздушни сили от военно летище край Минск. Машината може да изстрелва ракети „ Кинжал ", добави изданието.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР